#47 My Favorite New Music

Jaa het is weer zondag! Een dag waar alles mogelijk is. Of je bent zaterdag lekker uit geweest en hebt een leuk feestje gehad en je denkt dat je vandaag helemaal niks meer kan vanwege de hoeveelheid drankjes of je hebt een zondag waar je lekker aan de studie bent. Wat is er dan fijner dan wat muzikale omlijsting? Vandaag aandacht voor:

  1. Rag ´n´ Bone Man – Skin
  2. Lewis Watson – Deep The Water

1.Rag ´N´ Bone Man – Skin

rag-n-bone-man

Als je natuurlijk al een monster van een nummer op zak hebt zoals Rag ´N´ Bone Man dan kun je niks anders dan afwachten of de volgende single ook zo´n grote jongen gaat worden. Ik denk dat hij met Skin weer een enorme kanshebber in handen heeft. Met Human scoorde hij overal op de wereld een hit en mensen konden niet meer om hem heen. Hij werd 2e in de fameuze Sound of 2017 lijst en won een Britsh Coice Award, een van de belangrijkste prijzen in de UK. Human betekende zijn doorbraak en nu wachten mensen met smart op zijn debuutplaat. Maar eerst hebben we dus Skin. Een prachtige track die zich opbouwt naar een climax, elke keer weer en elke keer pakt het je vast. Het is ruig, gevoelig en vooral een steengoede track. Het is flauw om te zeggen maar het kruipt letterlijk onder je huid en laat het niet meer los.

2.Lewis Watson – Deep The Water

Lewis-Watson-1920x1080.jpg

Op zijn 16e verjaardag kreeg hij een gitaar voor zijn verjaardag en vanaf dat moment was die onafscheidelijk met deze gitaar. Twee jaar later begon hij een kanaal op youtube en kreeg ontzettend veel volgers. Mensen zagen in hem Ed Sheeran. In 2014 kwam zijn debuutplaat uit genaamd The Morning. Op 3 maart komt er dan ook zijn tweede plaat namelijk, hoe verrassend Midnight. Afgelopen zomer zag ik Lewis Watson op The Brave en ik was om. Ik had veel van hem gehoord en gezien maar had hem nog nooit live kunnen zien. Dit was dus de uitgelezen kans om hem een keer te zien. Het was prachtig. In zijn eentje op het podium stond die omdat hij zijn muzikanten niet kon betalen en dat die druk bezig was met Midnight. Na Little Light is er nu dus Deep The Water. Een hele fijne plaat met een groots geluid. Op dit moment tourt Lewis door het land met 7 Layers Sessions van Dotan en komt hij in April naar Paradiso. Ik ben er zeker bij!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s