#48 Het-Midden-in-de-week-liedje

ss_ss1516_wed-19-of-61

Het midden-in-de-week-liedje is een liedje die jou week doormidden zaagt. Dit kan zijn dat het een heel opbeurend liedje is die je doet dansen door de kamer of van het balkon naar iedereen wil schreeuwen hoe mooi het nummer wel niet is. Toch kan het ook een rustig nummer zijn die jou even doet beseffen hoe fijn het allemaal wel is en dit kan luisteren met een theetje in je hand en genieten van de minuten die het nummer heeft. Vandaag de aandacht voor Ziggy Alberts met Runaway(Y.V.E. 48 Remix).

Ziggy Alberts is een folk/singer-songwriter uit Down Under Australia. Pakte voor het eerst zijn gitaar op in 2011 en in een paar jaar tijd heeft hij een enorme following achter zich kunnen krijgen in Australie vooral maar overal in de wereld zitten de fans wel verspreid. Met meer dan 1 miljoen streams is dit dus ook geen kleine jongen meer. Maar wel echt een enorm talent. In Australie verkoopt die makkelijk alle grote zalen uit en leverde zijn prachtige muziek vele optredens op vooral op de festivals zoals Bluefest en 3x Splendour in The Grass.

Het bijzondere aan Ziggy Alberts vind is dat hij een artiest is die je gelijk vrolijk maakt en je soms dingen doet vergeten waar je liever niet even aan wilt denken. Een fijne gast met fijne liedjes. Afgelopen tijd komen er steeds meer van dit soort artiesten op zetten. Kijk maar naar Xavier Rudd die een enorme hit scoorde met Follow The Sun. Ik denk dat Ziggy Alberts ook zo´n artiest is. Runaway kan wel eens een hele grote hit worden. Zeker in deze remix. Het zal goed liggen om de winter even te doen vergeten en je wanen op een strand met een cocktail in je hand en mee deinzend met Ziggy Albert.

Ziggy Alberts – Runaway

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s