#62 Het-midden-in-de-week-liedje

Het midden-in-de-week-liedje is een liedje die jou week doormidden zaagt. Dit kan zijn dat het een heel opbeurend liedje is die je doet dansen door de kamer of van het balkon naar iedereen wil schreeuwen hoe mooi het nummer wel niet is. Toch kan het ook een rustig nummer zijn die jou even doet beseffen hoe fijn het allemaal wel is en dit kan luisteren met een theetje in je hand en genieten van de minuten die het nummer heeft. Vandaag is het tijd voor een geweldige band uit België namelijk School Is Cool met Trophy Wall.

Jaa het is al een tijdje geleden dat we iets hoorde van School is Cool. Maar liefst 3 jaar stilte was er nodig om een enorme pauze te nemen. Dit doordat er wat conflicten in de band waren maar ze blijven doorgaan en daarom komt er een nieuw album aan met de naam: Good News. Voorloper op dit album is de geweldige Trophy Wall.
Het nummer is een fijn popnummer met een heel erg gemakkelijk meezingbaar refrein. Na het vorige album waarin de band aan het experimenteren was met verschillende sounds is het nu tijd om het echte geluid van School is Cool aan te mogen horen. Het klinkt allemaal wat minder zwaar moeilijk en minder duister maar het is ontzettend vrolijk. Het is dan ook geen geheim dat ik deze sound ontzettend fijn vind. Minder goed nieuws is het vertrek van de violiste van de band. Zij richt zich op haar eigen project genaamd Tsar B wat ook een te gekke band is.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s