#144 The Jukebox van Just Luuk

De Jukebox van Just Luuk. Al jaren heb ik een afspeellijst die Luuk’s Jukebox heet. De lekkerste nummers van dit moment worden er in gegooid maar ook oude nummers die ik eens weer terug vind. Mijn meest afgespeelde lijst en daarom stiekem ook mijn schatkistje. Elke zaterdag zal ik daarom een paar nummers droppen uit Luuk’s Jukebox die op repeat staan. Nieuwe nummers die uitgekomen zijn of nummers uit de oude doos.

Billie Eilish – Bury A Friend

Dit nummer staat sinds gisteren online en ik begin er verslaafd aan te raken merk ik. En ja ook ik doe mee aan de hype die Billie Eilish heet. Ergens uit bezorgdheid, als ik de interviews bekijk lijkt ze kapot te zijn, maar ook uit genialiteit. Wat een gruwelijk duister nummer die nergens in een hokje te plaatsen is. Bizar goed. Op naar Lowlands!

Mozes And The Firstborn – Sad Supermarket Song 

Mozes And The Firstborn is terug met een geweldig nieuw album Dadcore. Dit album staat vol ontzettend muzikale ook tekstueel sterke nummers. Op dit album staat Sad Supermarket Song. Het nummer dat gaat over dat zanger Melle door de Appie slentert maar de muziek is net iets verdrietig. Het had zo een nummer van Nirvana kunnen zijn. Erg lekker.

Grace Carter – Heal Me 

Een van de 14 artiesten van 2019 maar Grace Carter staat bovenaan die lijst. Ik moet toegeven dat ik stiekem enorm verliefd ben op Grace. De nummers die ze inmiddels uitgebracht heeft zijn van ongekende klasse. Met Heal Me doet ze een gooi naar de winst in de Sound Of 2019 Poll van de BBC. Een combinatie van een hele boel emotie en hit potentie.

Celine Cairo – Strong Enough 

Nog zo’n buitengewoon Nederlands talent die ik in mijn hard gesloten heb. Celine pakt mij elke keer weer in. Het maakt niet veel uit wat ze zingt maar naar deze dame kan ik uren luisteren. Al zou ze een slaapliedje zingen aan mijn bed, ik zou niet in slaap durven te vallen. Nu is ze terug met Strong Enough en daarop gaat ze verder met die kenmerkende stem en liedjes in de lijn van Haevn & London Grammar. Welkom terug Celine!

Cub Sport – Party Pill 

Een band die in Australie enorm groot is op dit moment. Ik begin verslaafd te raken aan Party Pill. Het staat op het laatst verschenen album van Cub Sport. Lekkere zweverig en het staat als een huis. Dit is perfect voor de Nederlandse festivals zoals Lowlands, Best Kept Secret of Down The Rabbit Hole.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: