#146 The Juxebox van Just Luuk

De Jukebox van Just Luuk. Al jaren heb ik een afspeellijst die Luuk’s Jukebox heet. De lekkerste nummers van dit moment worden er in gegooid maar ook oude nummers die ik eens weer terug vind. Mijn meest afgespeelde lijst en daarom stiekem ook mijn schatkistje. Elke zaterdag zal ik daarom een paar nummers droppen uit Luuk’s Jukebox die op repeat staan. Nieuwe nummers die uitgekomen zijn of nummers uit de oude doos.

Avril Lavigne & Nicki Minaj – Dumb Blonde

De natte droom van vele jongens 15 jaar gelden Avril Lavigne is oprecht weer terug en ik hou ervan. Ze trekt tegenwoordig iets meer terug naar de oude sound. A.s vrijdag komt haar album uit en voor dat dit gebeurd dropt ze nog even een nieuwe single samen met Nicki Minaj. Enge banger.

Lucky Fonz III – App Me

De koning van de Nederlandse taal is terug. Met Multimens bewijst Lucky Fonz zich weer te onderscheiden met de rest. Je houd ervan of je vind het verschrikkelijk. Dat is de liefdesverhouding die de meeste mensen met Lucky Fonz hebben. App Me is geweldig. Op zijn vorige album stond culthit Linde Met Een E maar App Me valt precies in dit straatje: Absurd grappig in de goede zin van het woord maar onwijs lekker.

Anson Seabra – Can You Feel The Love Tonight

Anson Seabra is een artiest die ik luister als ik mij rot voel. Dan gaat het op standje 10 en keihard meezingen. Zijn muziek is niet om heel vrolijk op te dansen. Maar dat geeft niet. Dit soort muziek heb je nodig. En zijn cover van Can You Feel The Love Tonight al helemaal. Jeugdsentiment uit The Lion King prachtig gezongen. Dus mocht je afgelopen donderdag niet echt de liefde hebben gehad, luister dan hier naar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: