#153 De jukebox van Just Luuk

De Jukebox van Just Luuk. Al jaren heb ik een afspeellijst die Luuk’s Jukebox heet. De lekkerste nummers van dit moment worden er in gegooid maar ook oude nummers die ik eens weer terug vind. Mijn meest afgespeelde lijst en daarom stiekem ook mijn schatkistje. Elke vrijdag of zaterdag zal ik daarom een paar nummers droppen uit Luuk’s Jukebox die op repeat staan. Nieuwe nummers die uitgekomen zijn of nummers uit de oude doos.

Yoko Lore – Chin Up

Een onwijs groot talent. Yoke Lore is het project van Adrian Galvin. Hij maakt een hele fijne mix van folk en pop. Gewapend met banjo en percussie maakt deze New Yorker hele frisse songs. Erg lekker.

Waltzburg – Gotor

Als er een band is waar ik verliefd op ben qua sound dan is dat Waltzburg wel. Gotor is echt onwijs lekker. Tering. Dit wil je horen op festivals en de zolen van je schoenen dansen. Het is zomers, zit goed in elkaar en het is onwijs catchy. Waltzburg heeft misschien wel al een pre zomer hitje in handen.

Billie Eilish – Bad Guy

Ik begin een beetje te vallen voor Billie. En niet zo’n klein beetje. Voor haar album maak ik alvast een diepe buiging maar de track van het hele album is toch wel Bad Guy. Het is heel smerig. Niet in de zin van vies maar de beat van dit nummer is echt een van de beste dingen die ik in tijden gehoord heb. Billie for queen! Check ook even de geniale clip.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s